Mentor Mediumschap

Ben jij geiinteresseerd in het boven-natuurlijke en wat er allemaal verborgen ligt achter de werkelijkheid van de vijf zintuigen? En wil je hier met een pro-actieve houding helemaal in duiken? Wie weet is het Mentor Mediumschap echt iets voor jou!

Mediumschap is het ontwikkelen en toepassen van mediamieke gaven en talenten, zoals: contact met gidsen en overgegane zielen, maar beperkt zich niet daarmee. Het helpen/ondersteunen van de ander in zijn of haar proces van bewustwording staat voorop. Ieder mens is uniek en dat vraagt om een diversiteit aan vaardigheden. Het kunnen zien (waarnemen) en invoelen zonder jezelf daarbij te verliezen in de ander is een vereiste om hen te dienen in hun proces.

Mediumschap is geen eenvoudige weg, maar wel een van voldoening als je begaan bent met de ander en de ander wil, kan en durft te ondersteunen.

Om het maximale uit jezelf te halen, niet voor verrassingen te komen staan en om teleurstellingen tegen te gaan, het volgende…

Enkele Voorwaarden:
Om mee te kunnen doen aan het programma Mentor Mediumschap moeten er een aantal basisvaardigheden, eigenschappen en/of talenten ontwikkeld of aanwezig zijn:

  • Je bent (hoog)sensitief
  • Je kunt zien
  • Je kunt voelen

Wat beidt het Mentor Mediumschap jou?

  • Je wordt wegwijs gemaakt in je eigen systeem (aura, energiekanalen en energielichamen)
  • Het vermogen (helder) te zien wordt verder ontwikkeld
  • Het vermogen (helder) te voelen wordt verder ontwikkeld
  • Met behulp van concepten wordt je ingewijd in bewustzijn en het mediumschap

Mediamieke gaven zijn latent aanwezig en laten zich in een onderontwikkeld stadium op de meest verrassende momenten van zich horen. Het ontwikkelen en leren gebruiken van dit talent is een proces. Dit proces heeft tijd en toewijding nodig. En valt helaas niet te vatten in een workshop van enkele bijeenkomsten.

Hoe werkt het Mentor Mediumschap?
Ieder mens is uniek. Je krijgt dan ook individuele begeleiding in je proces. We komen regelmatig bij elkaar, on-line of op afspraak, om de begeleiding af te stemmen op jouw ontwikkeling. Oefeningen om zelfstandig aan te werken ondersteunen dit proces. Mediteren (zelfstandig en in klein besloten groepsverband), contact met mede deelnemers en het inzetten van je talenten zorgen voor verdieping in je bewustzijn. Feedback van en naar gelijkgestemden is cruciaal voor de ontwikkeling van jouw mediumschap.

Als je vastloopt of vragen hebt, is er contact via de app.

Mentor Mediumschap werkt als een abonnement. Voor €20,- per maand ontvang je intensieve begeleiding in jouw proces van ontwikkeling.

  • Dit abonnement is eindig
  • Duurt zolang als nodig is
  • En is wederzijds opzegbaar.

Is dit wat voor jou? Meld je dan aan! Uit een intake gesprek zal blijken of ik wat voor je kan betekenen.