Over mij

Al vroeg in mijn leven openbaarde zich mijn invoelend vermogen. Hoe uitte zich dat? Voornamelijk in het aanvoelen van sferen & personen en het hebben van buitenzintuiglijke waarnemingen. Rond mijn twintigste ben ik gaan mediteren. Via meditatie ben ik steeds bewuster gaan denken, voelen en handelen.

Tijdens yoga, meditatie en healing besef ik de waarde van mijn gevoeligheid met betrekking tot het buitenzintuiglijke waarnemen.
In contact met Gidsen, Meesters, Engelen en andere Dienaren van het Licht fungeer ik als medium. Dit heeft zich in de laatste jaren in steeds toenemende mate versterkt.

 

We zijn nu in tijden aangekomen van transparantie en ontwaken waarin veel Karma ingelost mag worden via bewustwording in ons denken, voelen en handelen.
Ik zet me in voor het proces van bewustzijn, zowel op individueel, collectief als universeel gebied, omdat ieder van ons diep van binnen bezig is met zijn/haar eigen zoektocht naar de verbinding met het Hogere om zo de universele waarheid rechtstreeks vanuit de Goddelijke Bron te kunnen gaan ervaren.